Ήρθε η ώρα να αλλάξετε και να φτιάξετε το εφηβικό δωμάτιο των παιδιών σας; Θέλετε να βρείτε τον ιδανικότερο τρόπο για να φιλοξενήσετε στο ίδιο δωμάτιο 3 παιδιά; Εμείς,  σας  βρήκαμε  την κουκέτα που μπορεί να σας εξυπηρετήσει. Minimal design  εύχρηστη και λειτουργική!!!

Με νέα πρόταση για το δωματίου των παιδιών σας με πολλές δυνατότητες!!!  Μεγάλη κουκέτα όπου μπορείτε να την χωρίσετε σε 2 μονά κρεβάτια. Διαθέτει μια ευέλικτη  σκάλα με σκαλοπάτια καθώς μπορεί να τοποθετηθεί και στις δύο πλευρές της κουκέτας, αριστερά ή δεξιά. Τα σκαλάκια διαθέτουν αποθηκευτικό εσωτερικό χώρο και μπορεί να λειτουργήσει και ως παπουτσοθήκη.

Στην περίπτωση που θέλετε να καλύψετε και την ανάγκη φιλοξενίας 3 ου παιδιού στο δωμάτιο,  με την προσθήκη ενός στρώματος μετατρέπεται κουκέτα τριών παιδιών καθώς αξιοποιείται το μεγάλο συρτάρι που διαθέτει. Επιπλέον διαθέτει ένα έξτρα συρτάρι με διαχωριστικά για αποθηκευτικό χώρο.

Διάσταση μεγάλης κουκέτας :Πλάτος: 2.47  μ Ύψος: 1.76  μ Βάθος: 0.95  cm

Η δεύτερη μεγάλη κουκέτα που σας προτείνουμε να δείτε,  έχει όλα τα χαρακτηριστικά της παραπάνω κουκέτας στην φωτογραφία εκτός από τα σκαλάκια  με τον αποθηκευτικό χώρο. Διαθέτει μια κλασική μεταλλική σκάλα για την εξυπηρέτηση των ανάγκων της κουκέτας.

Η διάσταση της κουκέτας με τη μεταλλική σκάλα: Πλάτος: 2.2  μ Ύψος: 1.76  μ Βάθος: 0.95  cm

Προϊόντα

 

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202