Ιδανικοί τρόποι αποθήκευσης

Οι χώροι αποθήκευσης σένα σπίτι ποτέ δεν είναι αρκετοί. Καθώς το παιδί έρχεται στον κόσμο στην αρχή  το δωμάτιο του συνήθως είναι άδειο πολύ σύντομα όμως,  θα διαπιστώσετε πόσα  πράγματα θα μαζευτούν και δεν θα ξέρετε που να τα τοποθετήσετε. Οι κατάλληλοι χώροι αποθήκευσης διευκολύνουν την καθημερινότητα μας και χαρίζουν  ηρεμία και τάξη. Χώροι αποθήκευσης … Ένα μεγάλο θέμα που απασχολεί όλες τις μαμάδες …

Δείτε παρακάτω κάποιες έξυπνες και λειτουργικές  προτάσεις για το που, θα μπορούσατε να εξασφαλίσετε περισσότερους χώρους για τα πράγματα του μωρού σας.

Η επιλογή του κρεβατιού που διαθέτει ενσωματωμένη αλλαξιέρα για το μωρό σας μαζί με τα τρία συρτάρια αποθήκευσης είναι μια εξαιρετική ιδέα, ιδανικό για μικρά δωμάτια, δίοτι καλύπτει εξαιρετικά τις ανάγκες του μωρού σας  και θα σας αποδώσει και οικονομικά σε βάθος χρόνου μια και το κρεβάτι που σας παρουσιάζουμε είναι ευέλικτο και αναπτύσσεται καθώς το παιδί σας μεγαλώνει και μετατρέπεται από βρεφικό σε παιδικό κρεβάτι.

Η επιλογή του κρεβατιού που διαθέτει πρόσθετο συρτάρι κάτω από την βρεφική κούνια είναι επίσης μια καταπληκτική ιδέα,  όπου δεν καταλαμβάνει πρόσθετο χώρο στο δωμάτιο που φιλοξενείται το παιδί.

Έξυπνες συρταριέρες με ευρύχωρα συρτάρια αποθήκευσης είναι ακόμη μια ιδέα αποθήκευσης,  με εξαίρεση τη συρταριέρα Nature ( λευκή) που μετατρέπεται καθώς μεγαλώνει το παιδί σε παιδικό γραφείο.

Ντουλάπα υπνοδωματίου  ειδικά σχεδιασμένη για να φιλοξενούνται τα ρουχαλάκια του μωρού με αρκετούς χώρους που διαχωρίζονται κατάλληλα εργονομικά και λειτουργικά. Διατίθενται σε διαφορετικές διαστάσεις ανάλογα το χώρο που θέλετε να καλύψετε.

Προιόντα:

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202