Ένα κοριτσίστικο βρεφικό δωμάτιο σε ρομαντικό στυλ

Απολαύστε αυτό το μαγικό ταξίδι  διακόσμησης και δημιουργίας  ρομαντικού βρεφικού δωματίου της κόρης σας,  τόσο εύκολα όσο ποτέ!!! Απευθυνθείτε στους επαγγελματίες της εταιρείας μας και απλά επιλέξτε  την αγαπημένη βρεφική σειρά επίπλων.

Η πιο κοριτσίστικη βρεφική σειρά επίπλων είναι γεγονός ότι τη διαθέτει η εταιρεία μας, Cilek  και συνεχίζει να κλέβει καρδιές μόλις  οι μανούλες τη δουν  από κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα μας.

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται  ότι πιο ωραίο,  ανάλογα με το φύλο του παιδιού να διαμορφώνουμε ένα θεματικό βρεφικό δωμάτιo. Έτσι και στην περίπτωση μας σήμερα, η πιο κοριτσίστικη ρομαντική βρεφική σειρά επίπλων είναι η σειρά Romantic.  H βελτιωμένη της  εκδοχή έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων τόσο από άποψη εργονομίας όσο και λειτουργικότητας των επίπλων. Ο βασιλιάς των επίπλων της σειράς Romantic  είναι το ρομαντικό κρεβάτι-κούνια 3 σε 1.  Διατίθεται σε δύο εκδοχές, μικρό και μεγάλο. Η προοπτική και η δυνατότητα επέκτασης του κρεβατιού καθώς το παιδί μεγαλώνει καλύπτει πέρα από κάθε προσδοκία όλες τις απαιτήσεις ενός μωρού, παιδιού μέχρι και τα εφηβικά του χρόνια.

Έχετε να επιλέξετε μέχρι πότε  θέλετε να  διατηρήσετε στο παιδί το κρεβάτι του;  Το κρεβάτι Romantic  διατίθεται σε μήκος μέχρι 1,65μ. αλλά και με μήκος επέκτασης  1.90μ.

Δύο κρεβάτια- κούνιες με αλλαξιέρα μαζί. Όλα τα έπιπλα αξιοποιούνται.

Οι  τέλειες λεπτομέρειες και οι υφές στα λευκά έπιπλα της σειράς δένουν με αρμονία για να συνθέσουν αυτό το ρομαντικό στυλ. Tips: Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και το ρομαντικό βρεφικό δωμάτιο είναι έτοιμο!

  • Βάψτε το δωμάτιο στο χρώμα της αρεσκείας σας όχι όμως το λευκό . Ιδανικά όλες οι  pastel αποχρώσεις προσδίδουν χάρη  και ταιριάζουν με το ύφος που θέλουμε να δώσουμε.
  • Επιλέξτε το κρεβάτι-κούνια της αρεσκείας σας.
  • Μετρήστε τον  χώρο του δωματίου και υπολογίστε την επέκταση που θα ακολουθήσει στην πορεία των χρόνων.
  • Επιλέξτε συμπληρωματικά έπιπλα της σειράς Romantic .

To βρεφικό δωμάτιο  είναι  έτοιμο!!!     

Προιόντα

Δείτε το Video : Rοmantic bebe

Related Article