Βρεφικό κρεβάτι αξίας 199€

Βρεφικό κρεβάτι αξίας 199€

Φτιάξτε το πιο οικονομικό βρεφικό δωμάτιο

Σαν έρθει η ώρα να υποδεχτούμε το μωρό στο σπίτι…η χαρά μας και η προσμονή  είναι απερίγραπτη, αλλά αυτό πολλές φορές συνοδευεται με άγχος καθώς τα έξοδα είναι μαζεμένα, ο  προϋπολογισμός συνήθως είναι περιορισμένος ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Ο στόχος είναι να ετοιμαστεί το βρεφικό δωμάτιο και να ταλαιπωρηθεί όσο γίνεται λιγότερο η μητέρα, κυρίως τους πρώτους δύσκολους μήνες.

Μπορώ να φτιάξω το βρεφικό δωμάτιο χωρίς να ξοδέψω πολλά λεφτά; Μπορώ να φτιάξω ένα ονειρεμένο δωμάτιο χαμηλού budget  που να μην υστερεί στην αισθητική;

Ναι,  στην εποχή μας υπάρχουν λύσεις για όλους! Ναι,  μπορείτε να φτιάξετε ένα ονειρεμένο βρεφικό δωμάτιο χαμηλού κόστους που να μην υστερεί σε τίποτα . Αυτό που χρειάζεται αρχικά  είναι να έχετε μια σαφή εικόνα του χώρου του δωματίου που θα φιλοξενεί το μωρό, το ποσό που θέλετε  να διαθέσετε και πολύ καλή θετική διάθεση, ώστε να αφιερώσετε προσωπικό χρόνο.

Αρχικά, το δωμάτιο θα χρειαστεί ένα φρεσκάρισμα ή εναλλακτικά μια προσθήκη ταπετσαρίας στον βασικό μεγάλο τοίχο του δωματίου ή αλλαγή χρώματος σεναν μόνο τοίχο. Συνήθως εκεί τοποθετούμε το κρεβάτι του μωρού. Η επιλογή του βρεφικού κρεβατιού εξαρτάται από το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Υπάρχουν απλά οικονομικά βρεφικά κρεβάτια αξίας 199€ το οποία είναι  καταπληκτικά καθώς  διαθέτουν άνεση και λειτουργικότητα και τηρούν όλες τις βασικές προσιεγραφές αφαλείας τόσο στην ποιότητα του ξύλου όσο και στην λειτουργικότητα της κούνιας.

Ενώ, εάν θέλετε να κάνετε οικονομία σε βάθος χρόνου τα ευέλικτα μετατρεπόμενα κρεβάτια είναι μια σπουδαία και καταπληκτική λύση. Πληρώνεις λίγα περισσότερα χρήματα στην αρχή,  αλλά κερδίζεις στην πορεία,   διότι τα βρεφικά έπιπλα μετατρέπονται σε παιδικά εφηβικά έπιπλα. Ταυτόχρονα τα μετατρεπόμενα κρεβάτια συνδυάζουν αλλαξιέρα και συρταριέρα μαζί, πιο συγλεκριμένα:

Η μία πρόταση αγοράς αφορά τη βρεφική κούνια Cotton που συνδυάζει την αλλαξιέρα με ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Η κούνια Cotton καλύπτει παιδιά μέχρι 5 ετών καθώς αναπτύσετε κατάλληλα και τα παιδιά αποκτούν το πρώτο μικρό τους παιδικό γραφείο. Το κόστος της συγκεκριμένης ιδέας είναι πολύ οικονομική και μπορείτε να αποκτήσετε σχεδόν όλοι. Δείτε εδώ


Βρεφική κούνια  293€

Βρεφική κούνια  293€

Προιόντα

Related Article