Γιατί να επιλέξω παιδικά έπιπλα Αφοι Ματιάδη Cilek;

Γιατί να επιλέξω παιδικά έπιπλα Cilek;

Ήρθε η ώρα να επιλέξετε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου;

Μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου,του μικρού σας πρίγκιπα ή της μικρής σας πριγκίπισσας. Στο  διαδίκτυο και στην αγορά υπάρχουν αρκετές εταιρείες παιδικών επίπλων, και πραγματικά δεν ξέρετε ποια εταιρεία να επιλέξετε. Εμείς,  σας διευκολύνουμε και σας παραθέτουμε τους λόγους που πρέπει να επιλέξετε εμάς, για τις αγορές σας.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας πριν την τελική αγορά των παιδικών σας επίπλων και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, διαβάστε τους 10 παρακάτω λόγους!

10 λόγους για να επιλέξουμε τα παιδικά έπιπλα Αφοι Ματιάδη Cilek

  1. Έχουν άριστη  εργονομία και λειτουργικότητα.
  2. Όλα τα έπιπλα έχουν αισθητική, design και άποψη, μοναδικά σχέδια!!!
  3. Είναι έπιπλα  που αντέχουν στο χρόνο.
  4. Τα περισσότερα παιδικά έπιπλα της εταιρείας Αφοι Ματιάδη Cilek, είναι εύελικτα.  Μετατρέπονται σε μεγαλύτερα καθώς αναπτύσσεται το παιδί . Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, μέχρι τα εφηβικά και νεανικά του χρόνια. Ετσι, κερδίζουμε και σε χρόνο και χρήματα.  
  5. Έμπειροι διακοσμητές, στα καταστήματα Αφοι Ματιάδη Cilek  προτείνουν και βρίσκουν τις  πραγματικές σας ανάγκες, για το χώρο σας.
  6. Τα έπιπλα Aφοι Ματιάδη Cilek, είναι έπιπλα που σέβονται το περιβάλλον.  Η παραγωγή των επίπλων, γίνεται σύμφωνα με τα προηγμένα πρότυπα ασφάλειας για τα παιδιά, είναι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα μη καρκινογόνα και αντιβακτηριακά υλικά, καθώς και παράγονται με τις πιο ανεπτυγμένες τεχνολογίες. Η Cilek είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο με το πιστοποιητικό ποιότητας Geprüfte Sicherheit (GS). Επίσης,  διαθέτουμε το πιστοποιητικό CE για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα,  το πιστοποιητικό REACH για τα υλικά συσκευασίας καθώς επίσης διαθέτoυμε έκθεση συμβατότητας για την μπογιά που χρησιμοποιείται σε μεταλλικά και πλαστικά υλικά και  πλευρικές ταινίες σύμφωνα με την οδηγία RoHS που εκδόθηκε από την ΕΕ και την  ανάλυση τοξικών στοιχείων EN 71-3.
  7. Όλα τα έπιπλα Αφοι Ματιάδη Cilek έχουν 5 χρόνια εργοστασιακή Εγγύηση. Φυσικά δεν καλύπτει τη φθορά που θα προκύψει από το κακή χρήση των επίπλων.
  8. Θα βρείτε έπιπλα σε λογικές τιμές .
  9. Εγγυημένες παραδόσεις , συνεργάσιμα συνεργεία, τοποθετήσεις με  άριστη και φιλική συμπεριφορά.
  10. After sale εξυπηρέτηση.

Το σημαντικότερο; πολλοί ευχαριστημένοι πελάτες, αλλά κυρίως πολλά ευχριστημένα παιδιά! Οι πιο απιτητικοί πελάτες!

Ευχαριστούμε

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202