Η νέα σειρά επίπλων Lofter διαθέτει μια σύγχρονη αντίληψη και σχεδιαστική άποψη που διαφέρει από τις προηγούμενες σειρές επίπλων.

H ολοκαίνουργια  σειρά επίπλων για κορίτσια και για αγόρια της εταιρείας μας ήρθε για να μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Η νέα σειρά επίπλων Lofter διαθέτει μια σύγχρονη αντίληψη και σχεδιαστική άποψη που διαφέρει από τις προηγούμενες σειρές επίπλων.  Λιτές καθαρές  γραμμές,  σε συνδυασμό με επαναλαμβανόμενα γεωμετρικά σχήματα σε κάποια τμήματα των επίπλων απογειώνει την καλαισθησία των επίπλων. Η άριστη ποιότητα του ξύλου, οι νέες λειτουργικές εφαρμογές βελτιώνουν την καθημερινότητα και δίνουν την άνεση που αξίζει κάθε παιδί να έχει.

Η σειρά Lofter αποτελείται από τα παρακάτω έπιπλα,  όπου μπορείτε να τα αποκτήσετε  μεμονωμένα ή συνδυαστικά με αυτά που έχετε ανάγκη.

  • Καταρχήν, το μεγάλο δερμάτινο κρεβάτι με το ιδιαίτερο καμπύλο σχέδιο καθώς και η επιλογή κομοδίνου,  ενσωματωμένου ή της κλασικής φόρμας δίπλα στο κρεβάτι,  το κάνει ακόμα πιο δύσκολο στην επιλογή του.
  • Το καταπληκτικό σύστημα του μεγάλου γραφείου, όπου έχετε την επιλογή να το ολοκληρώσετε καθώς το παιδί μεγαλώνει και αυξάνονται οι απαιτήσεις του για αποθηκευτικούς χώρους. Αρχικά,  αποκτάτε το μεγάλο γραφείο με τη μεγάλη επιφάνεια εργασίας  και το συρτάρι και στην πορεία μπορείτε να το εμπλουτίσετε με την αγορά μιας εταζέρας και των πρόσθετων επιτοίχιων κρεμαστών ντουλαπιών. Η σειρά διαθέτει και μια μεγάλη βιβλιοθήκη για να ολοκληρώσει τις ανάγκες ενός γραφείου.
  • Η πρώτη συρόμενη δίφυλλη παιδική-εφηβική ντουλάπα μαζί με εξωτερικό ενσωματωμένο καθρέπτη είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελαν όλοι οι έφηβοι στο δωμάτιο τους.

Επιπλέον έπιπλα για το παιδικό-εφηβικό δωμάτιο όπως το δερμάτινο κρεβάτι με τον αποθηκευτικό χώρο, η συρταριέρα με τα τρία συρτάρια, διακοσμητικά αντικείμενα και φωτιστικά οροφής,  είναι μόνο μερικά έπιπλα ακόμα για να ολοκληρώσουν το θεματικό δωμάτιο Lofter.

Δείτε παρακάτω την παρουσίαση του δωματίου μέσα από ένα ολιγόλεπτο Video.

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202