Βρεφικές ντουλάπες

Πριν τον ερχομό του μωρού και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του βρεφικού δωματίου μια πολύ σημαντική παράμετρος που πρέπει να λάβετε υπόψην σας είναι η  οργάνωση χώρου για τις ανάγκες αποθήκευσης ρούχων και παιχνιδιών. Υπολογίζεται πάντα  να αφήνεται έναν τοίχο διαθέσιμο για να τοποθετηθεί μια μεγάλη  ή μικρή ντουλάπα.

Τα  βρεφικά ρούχα καταλαμβάνουν  λίγο χώρο  στην αρχή αλλά πρέπει να έχετε κατά νου  ότι σύντομα θα αυξηθούν οι ανάγκες και θα χρειαστείτε επιπλέον βοηθητικούς χώρους αποθήκευσης. Η εταιρεία μας έχει προνοήσει κατάλληλα για ακριβώς αυτές τις περιπτώσεις που δεν  έχουν στο βρεφικό δωμάτιο μια έτοιμη εντοιχισμένη ντουλάπα.

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρείας Cilek  έχει σχεδιάζει βρεφικές ντουλάπες  με την ιδανικότερη εργονομία για την καλύτερη διαχείριση χώρου αποθήκευσης. Δείτε  παρακάτω  τρεις ενδεικτικές προτάσεις μας:

 Βρεφική ντουλάπα  Baby Boy | Πλάτος:1.32μ. Ύψος:2.00μ Βάθος:0.59  cm

Η ντουλάπα διαθέτει μεγάλους και άνετους αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα του μωρού τόσο για κρεμαστά όσο και για διπλωμένα ρούχα στα ράφια. Ο ειδικός τηλεσκοπικός φωτισμός στο εσωτερικό της ντουλάπας εξυπηρετεί στο άνοιγμα της.

Βρεφική ντουλάπα  Baby Girl| Πλάτος:1.02μ. Ύψος:2.00μ Βάθος:0.55 cm

Η δίφυλλη ντουλάπα διαθέτει  άνετους  χώρους για τα ρούχα του μωρού τόσο για κρεμαστά όσο και για διπλωμένα ρούχα στα ράφια. Ο ειδικός τηλεσκοπικός φωτισμός στο εσωτερικό της ντουλάπας εξυπηρετεί στο άνοιγμα της.

Βρεφική ντουλάπα  Nature| Πλάτος:1.32μ. Ύψος:2.00μ Βάθος:0.59  cm

Η ντουλάπα διαθέτει μεγάλους και άνετους αποθηκευτικούς χώρους για τα ρούχα του μωρού τόσο για κρεμαστά όσο και για διπλωμένα ρούχα στα ράφια. Ο ειδικός τηλεσκοπικός φωτισμός στο εσωτερικό της ντουλάπας εξυπηρετεί στο άνοιγμα της

Related Article