Ονειρεμένο πριγκιπικό δωμάτιο

Η μικρή σας πριγκίπισσα μεγάλωσε και δεν την αντιπροσωπεύει πλέον το παιδικό της δωμάτιο. Ονειρεύεται έναν χώρο όμορφο, χαρούμενο όπου θα μπορεί να παίξει, να ονειρευτεί, να δημιουργήσει σαν την πριγκίπισσα  του παραμυθιού.

Ένας χώρος με έντονα κοριτσίστικα στοιχεία αποτελεί το πιο κατάλληλο καταφύγιο της. Το δωμάτιο της  μικρής πριγκίπισσας είναι φωτεινό για χαρούμενη διάθεση, με έξυπνες λύσεις, με στυλ και πολύ φαντασία.

Οι μικρές δεσποινίδες δείχνουν αδυναμία σε θεματολογία με γνωστούς χαρακτήρες, όπως οι πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ, αλλά και αυτές που περιλαμβάνονται σε όλα  τα  παραμύθια όπως οι νεράιδες, τα ξωτικά, τα αστέρια και οι πεταλούδες. Η  παρουσία του ροζ χρώματος καθώς και  όλες οι αποχρώσεις του αφήνουν έντονα το αποτύπωμα τους.

Εμείς,  σας προτείνουμε έπιπλα κατάλληλα με τη θεματική ενότητα,  λύσεις  με χρώμα , έπιπλα με στυλ, με  αντικείμενα προσωπικά ώστε να μεταμορφωθεί σένα φανταστικό ονειρεμένο δωμάτιο μιας πριγκίπισσας. Ένα καθαρά κοριτσίστικο δωμάτιο σε ροζ αποχρώσεις με  έπιπλα από ξύλο σημύδας με αυτοκόλλητα αστεριών, πριγκίπισσας και κάστρου, ένα δωμάτιο PRINCESS  με λατρευτές ιστορίες από παραμύθια.  Φτιάξτε μαζί με το παιδί σας το παραμυθένιο δωμάτιο και αφήστε τα κορίτσια να ζήσουν το όνειρο τους… σαν παιδιά…

Προιόντα:

Related Article