Ιδανικός ύπνος, ιδανικές προδιαγραφές υγιεινής, 7 χρόνια εγγύηση καθώς και αφαιρούμενο -πλενόμενο στρώμα με στεγνό καθάρισμα.

Μετά την επιλογή του πρώτου κρεβατιού του μωρού μας, η επιλογή  βρεφικού στρώματος απασχολεί όλους τους νέους γονείς. Τα μωρά κοιμούνται πολλές ώρες και η ανάγκη για καλή ποιότητα ύπνου είναι ότι πιο σημαντικό στη φροντίδα ανάπτυξης του παιδιού. Οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα των παιδιών μεγαλώνουν μαζί με την ανάπτυξη τους έτσι,  και η ανάγκη για ξεκούραστο ύπνο. Παρακάτω σας προτείνουμε να δείτε 4 βρεφικά στρώματα που είναι ειδικά μελετημένα για νεογέννητα παιδιά και διαφέρουν μόνο στην διάσταση τους.

Αρχικά, το στρώμα Latex προσφέρει ιδανικές προδιαγραφές υγιεινής, υποστηρίζει άψογα την σπονδυλική στήλη και τα άκρα του μωρού σας, ενώ ταυτόχρονα του χαρίζει την άνεση που χρειάζεται για έναν ήρεμο ύπνο.

Χαρακτηρίζεται από μοναδική ελαστικότητα, ευκαμψία αλλά και μεγάλη αντοχή: ο τέλειος συνδυασμός για να απολαμβάνει το μωράκι σας κάθε στιγμή του πολύτιμου ύπνου του. Οι πολυάριθμες οπές του επιτρέπουν τον ιδανικό εξαερισμό του στρώματος, εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων, μυκήτων και ακάρεων.

Όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO TEX STANDARD 100.

H επεξεργασία ANTIBACTERIAL βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται στη διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Η προστατευτική της επίδραση διατηρείται καθʼόλη τη διάρκεια χρήσης του στρώματος, προστατεύοντας το βρέφος από δερματικές/αναπνευστικές αλλεργίες.

Κάλυμμα αφαιρούμενο και πλενόμενο με στεγνό καθάρισμα.

Προιόντα

Related Article