Ένα δωμάτιο για δύο παιδιά διαφορετικών ηλικιών

Η επιλογή της συγκατοίκησης δύο παιδιών σένα δωμάτιο είναι μονόδρομος τις περισσότερες  φορές, όπου ενέχει καθημερινές προστριβές,  δυσκολίες , αλλά και πολλές ευχάριστες στιγμές. Τα παιδιά μαθαίνουν να συγκατοικούν , να σέβονται αλλά και να διεκδικούν.

Μόλις τα παιδιά μεγαλώσουν λίγο  οι επιθυμίες και οι επιλογές τους δε συμπίπτουν και λόγο της ηλικιακής τους διαφοράς το πρόβλημα οξύνεται.

Για αρχή λοιπόν ξεκινήστε να βρείτε ta έπιπλα που ταιριάζουν στην ηλικία τους,  αποφύγετε τα πολύ έντονα σχέδια και τα πολύ παιδικά σχέδια.  Βρείτε συνδυασμούς επίπλων  που μπορούν να ταιριάξουν στον ίδιο χώρο χωρίς να πνίγουν το δωμάτιο από τη μεγάλη γκάμα αντίθετων προϊόντων.

Μια ασφαλής λύση είναι η επιλογή minimal επίπλων, ουδέτερων χρωμάτων και σχεδίων.

Η ολοκαίνουργια νέα σειρά παιδικών επίπλων White  είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε σ’αυτήν την περίπτωση . Είναι μια ουδέτερη επιλογή επίπλων λευκού χρώματος, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά  6 ετών και να διατηρηθεί μέχρι τα νεανικά τους χρόνια. Η νέα άποψη και φιλοσοφία της εταιρείας, είναι έπιπλα που αντέχουν στο χρόνο, με την ιδανικότερη εργονομία και λειτουργικότητα, έπιπλα οικονομικά, με  κορύφωση το σύγχρονο design  που τόσο λατρεύουν τα παιδιά!

Διακοσμητικά μπορείτε να εμπλουτίσετε χωριστά το χώρο του κάθε κρεβατιού μ’ ένα διαφορετικό μικρό χαλί, διαφορετικό μονόχρωμο κουβερλί ώστε να υπάρξει ένα χρωματικό παιχνίδι που δηλώνει σαφώς τη διαφορά και τι ανήκει και σε ποιον ξεκάθαρα.

Μια ακόμη ασφαλής λύση για συγκατοίκηση δύο παιδιών στο ίδιο δωμάτιο και ιδανική λύση για μικρά δωμάτια είναι η επιλογή κουκέτας σε ουδέτερα χρώματα. Η κουκέτα White θα σας λύσει τα χέρια! Θα αφήσει περισσότερο ελεύθερο χώρο στο δωμάτιο και ιεραρχικά το μεγάλο παιδί θα πάει πάνω στην κουκέτα και το μικρότερο κάτω, όπου ανάλογα με την ηλικία του παιδιού διαθέτει και προστατευτικό κάγκελο κατόπιν παραγγελίας.

Δείτε παρακάτω τη νέα σειρά επίπλων White . Η ιδανικότερη επιλογή επίπλων για δύο παιδιά ίδιου φύλου ή διαφορετικού φύλου καθώς και  διαφορετικής ηλικιακής ομάδας.

Προιόντα:

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202