Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί σας. Ένα θεματικό δωμάτιο είναι η σημερινή μας  πρόταση για τα Χριστούγεννα που έρχονται και την Πρωτοχρονιά.

Διαλέξτε το ομορφότερο δωμάτιο στο παιδί σας!

Για τα μικρά μας αγοράκια δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε,  τα ιδανικότερα έπιπλα για το θεματικό δωμάτιο οι επιλογές είναι πολλές και συναρπαστικές. Τα αυτοκίνητα κρεβάτια με το έντονο κόκκινο, μαύρο  και μπλε χρώμα είναι η μαγεία. Το πειρατικό δωμάτιο έρχεται αμέσως μετά στις προτιμήσεις των πελατών μας.

Είναι η αγαπημένη σειρά επίπλων Black Pirate  για παιδιά από 5 μέχρι την εφηβεία τους.  Για τα αγόρια και τα κορίτσια που λατρεύουν τα άλογα είναι  η πιο ευγενής σειρά επίπλων Royal  με το χρώμα της σημύδας και τις δερμάτινες επιφάνειες σε λεπτομέρειες επίπλων.

Για τις μικρές μας πριγκίπισσες προτείνουμε το ωραιότερο πριγκιπικό ροζ δωμάτιο. Όλο το δωμάτιο διατηρεί τα πριγκιπικά στοιχεία του. Για τα μικρά μας κορίτσια που αγαπάνε τα λουλούδια,  προτείνουμε το πιο elegant  δωμάτιο Flora. Από την άλλη το ρομαντικό λευκό δωμάτιο της σειράς Romantic  είναι αποκλειστικά για τις ρομανικές δεσποινίδες. Ενώ η σειρά επίπλων Selena με απλές και λιτές γραμμές είναι η πρόταση του 2018.

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202