Ιδανικό δωμάτιο για κορίτσια και για αγόρια

Οι έφηβοι έχουν απαιτήσεις, ξέρουν πολλά, έχουν άποψη, και είναι ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης. Πολλές φορές στην ηλικία των 12 -13  παλεύουν συναισθηματικά  μεταξύ της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας καθώς σταδιακά προχωρούν προς την ενηλικίωση. Ακριβώς γι’αυτό διατηρούν αγαπημένα παιχνίδια στο δωμάτιο τους καθώς δεν είναι έτοιμοι  να παραιτηθούν από την παιδική ηλικία.

Εσείς όμως, πρέπει να οργανώσετε έτσι τα πράγματα στο νέο δωμάτιο, ώστε να είναι πιο εξελιγμένο από το δωμάτιο της παιδικής τους ηλικίας. Η άπλα και η άνεση είναι βασικά χαρακτηριστικά των απαιτήσεων τους μια και οι φίλοι μπαίνουν πιο δυναμικά στη ζωή και στο χώρο τους.

Η εταιρεία μας, με μια σύγχρονη ματιά και άποψη δημιούργησε μια σειρά επίπλων όπου όλοι οι έφηβοι κορίτσια και αγόρια θα λατρέψουν. Η σειρά επίπλων BLACK.

Η νέα πρόταση για το παιδικό-εφηβικό  δωμάτιο, ένα συνδυασμό φυσικού ξύλου και μαύρου χρώματος.  Η εντυπωσιακή σειρά επίπλων στηρίζεται στο παιχνίδι των αντιθέσεων και παντρεύει την μοντέρνα αισθητική του με στοιχεία πολυτέλειας και άνεσης. Ξεχωρίζει γιατί δίνει έμφαση στις ιδιαίτερες λεπτομέρειες καθώς βασίζεται στη δεξιοτεχνία και τον υψηλό σχεδιασμό επίπλων για παιδιά.

Η σειρά επίπλων Black  διαθέτει όλα τα βασικά έπιπλα για να ολοκληρωθεί ένα  δωμάτιο και ικανό να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία για να πάρετε μια ιδέα…τα λόγια είναι περιττά.

Προιόντα:

Related Article