Βρεφική προίκα για αγόρια και κορίτσια της σειράς Natura

Προίκα μωρού – 6 προτάσεις βρεφικής προίκας κορυφαίας ποιότητας και σχεδίων.

Ήρθε η μεγάλη ώρα για να διαλέξετε την προίκα του μωρού σας! Η πιο γλυκιά ανάμνηση και διαδικασία που όλες οι μαμάδες  τις θυμούνται με νοσταλγία . Όμως είναι γεγονός ότι ο ερχομός του μωρού προϋποθέτει  φροντίδα και προστασία και μια πιο οργανωμένη συμπεριφορά. Έτσι πριν μπούμε στη διαδικασία να αγοράσουμε κρεβατάκι και βρεφική προίκα πρέπει να δείτε  που θα κοιμάται το παιδί. Δείτε τις διαστάσεις του δωματίου για την τελική επιλογή  βρεφικού κρεβατιού. Θα αγοράσετε πρώτα κάποιο λίκνο για να βρίσκεται το μωρό  στο δωμάτιο σας;  Στην περίπτωση που έχει το δικό του δωμάτιο χωράει να αγοράσετε ένα βρεφικό κρεβάτι που επεκτείνεται καθώς μεγαλώνει το μωρό;

  • Να έχετε υπόψην σας ότι το δωμάτιο του μωρού σας θα πρέπει να έχει την ιδανική θερμοκρασία 21-22 βαθμούς κελσίου.
  • Να αποφύγετε απορρυπαντικά χώρου τύπου χλωρίνη, ενώ εάν τα χρησιμοποιείτε το μωρό σας να μην είναι στο χώρο καθώς παράλληλα να έχετε ανοιχτά τα παράθυρα.
  • Να αερίζετε το βρεφικό δωμάτιο  καθημερινά καθώς και να αποφύγετε όλα τα λούτρινα παιχνιδάκια και κουκλάκια για το πρώτο 6 μηνο.

Προίκα μωρού: Εμείς προτείνουμε να δείτε τα πιο ολοκληρωμένα σετ προίκας μωρού σε ποικιλία  σχεδίων και χρωμάτων. ‘Ολες οι βρεφικές προίκες που φαίνονται παρακάτω περιλαμβάνουν, το πάπλωμα, την πάντα του μωρού, τη μαξιλαροθήκη, το σεντόνι, την κουβέρτα και ένα διακοσμητικό μαξιλαράκι. Οι προτάσεις μας καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν άριστη ποιότητα υφασμάτων ειδικά για νεογέννητα, εντυπωσιακά και λιτά σχέδια,  σε ικανοποιητικές τιμές.

Βρεφική προίκα για αγόρια της σειράς Baby Boys

Βρεφική προίκα για κορίτσια της σειράς Selena

Βρεφική προίκα για αγόρια της σειράς Mocha

Βρεφική προίκα για κορίτσια και για αγόρια της σειράς Cotton

Βρεφική προίκα για κορίτσια της σειράς Baby Girl

Βρεφική προίκα για κορίτσια της σειράς Romantic

Related Article