Κουκέτες κρεβάτια για κορίτσια


 
Κουκέτες κρεβάτια για κορίτσια

Η πιο αγαπημένη ιδέα και λύση για μικρά δωμάτια και  πρόταση όταν πρόκειται για παιδιά του ίδιου φύλου, όπου μπορεί να φιλοξενήσει 2  ή και 3 παιδιά στο ίδιο δωμάτιο με την προσθήκη  ενός επιπλέουν κρεβατιού και στρώματος. 

Οι προτάσεις επίπλων που προτείνουμε παρακάτω έχουν υψηλού  επιπέδου σχεδιασμό με design και λειτουργικότητα. Όλες οι κουκέτες είναι άριστης ποιότητας ξύλου σύμφωνα με τις  ευρωπαϊκές προδιαγραφές καταλληλότητας για παιδιά, διαθέτουν ασφάλεια και  εγγύηση  5 χρόνων και  αυτό ισχύει σε όλα τα παιδικά έπιπλα Cilek.

Οι κουκέτες  κρεβάτια για κορίτσια που προτείνουμε να δείτε, είναι ξύλινες  με μεταλλικές λεπτομέρειες  καθώς διατίθενται τέσσερα σχέδια κουκέτας. Η  μίνιμαλ σχεδίαση λευκού χρώματος κουκέτα είναι μια εύκολη  επιλογή όπου μπορείτε  να διακοσμήσετε το δωμάτιο, όπως θέλετε καθώς είναι ουδέτερο και πάει με όλα. Κουρτίνες, κουβερλί,  ταπετσαρία , χαλί, όλα είναι εύκολα για  να επιλέξατε ακριβώς αυτό που σας αρέσει χωρίς περιορισμούς. Μια άλλη πρόταση αφορά μια κουκέτα οικονομική,  λευκού χρώματος με απαλές καμπύλες που αφήνει έναν ρομαντικό αέρα, και αφορά τη σειρά επίπλων  Selena. Ενώ η κουκέτα Flora είναι η πιο elegant . Μια διαχρονική κουκέτα που λάτρεψαν και λατρεύουν πολλά κορίτσια μικρά και μεγάλα. Η Princess  κουκέτα κρεβάτι είναι η αγαπημένη κουκέτα μικρών κοριτσιών από 5 ετών που θέλουν να νιώθουν πριγκίπισες!Η ιδανική ροζ κουκέτα.

Όλες τις κουκέτες μπορείτε να τις βρείτε  στα καταστήματα μας και να τις δείτε ζωντανά ή στο e-shop καθώς επίσης μπορείτε να συνδυάσετε έπιπλα όπως, γραφείο, βιβλιοθήκη,κομοδίνο, ντουλάπα, διακοσμητικά αξεσουάρ, φωτιστικό κα. της σειράς τους. 

Προσοχή! όλες οι κουκέτες μας διαθέτουν:

  • προστατευτικά κάγκελα.
  •  ειδική αντιολιστική-προστατευτική επικάλυψη στην σκάλα της κουκέτας.
  •  μπορούν να μετατραπούν σε δύο μονά κρεβάτια όποτε το θελήσετε εύκολα και γρήγορα.
  • τη δυνατότητα προσθήκης ενός επιπλέον κρεβατιού για τη φιλοξενία τρίτου παιδιού.
  • αντέχουν στο χρόνο, έχουν 5 χρόνια εγγύηση   με τιμές ασυναγώνιστες. Σύγκριση ποιότητας και τιμής!!!

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202