Ντουλάπα Lofter

Ντουλάπες για παιδιά και εφήβους. Μια σύγχρονη αντίληψη και σχεδιαστική άποψη με τέλεια εργονομία και λειτουυργικότητα.

Ντουλάπες υπνοδωματίου για παιδιά και εφήβους. Άριστη σχεδιαστική προσέγγιση και τέλεια εργονομία για την ιδανικότερη αποθήκευση ρούχων . 5 προτάσεις για να βρείτε την ιδανικότερη ντουλάπα στο χώρο σας.

Η επιλογή της ντουλάπας για το υπνοδωμάτιο δεν είναι μια εύκολη επιλογή. Θα πρέπει να ακολουθήσει  τα χρώματα και το ύφος των υπόλοιπων επίπλων ή να τοποθετήσετε μια ουδέτερη ντουλάπα τύπου white που ταιριάζει με όλα τα χρώματα και στυλ δωματίου.

Οι ντουλάπες που σας προτείνουμε να δείτε παρακάτω είναι ντουλάπες για το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο έτοιμων διαστάσεων, με έτοιμα και ενσωματωμένα αξεσουάρ που δεν επιδέχονται αλλαγές. Είναι πολύ πρακτικές, διαθέτουν άνεση, στυλ και  μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες αποθήκευσης.

  • Η παιδική-εφηβική  ντουλάπα της σειράς  LOFTER έχει συρόμενες πόρτες και διαθέτει έναν εξωτερικό ενσωματωμένο  πρακτικό καθρέπτη καθώς επίσης διαθέτει ειδικό εσωτερικό φωτισμό Led.
  • Η ντουλάπα της σειράς BLACK  διατίθεται σε δύο σχέδια:  ανοιγόμενη και συρόμενη. Η μία ντουλάπα BLACK  είναι ανοίγομενη, είναι άνετη σε χώρους τόσο σε κρεμαστά όσο και σε διπλωτά ρούχα καθώς διαθέτει και έναν μονό εξωτερικό καθρέπτη. Η μεγάλη ντουλάπα BLACK  είναι συρόμενη και δίχρωμη. Διαθέτει άνετους και μεγάλους χώρους αποθήκευσης καθώς και εσωτερικό φωτισμό LED.
  • Η δίφυλλη ανοιγόμενη παιδική ντουλάπα της σειράς TRIO είναι κατάλληλη για  φύλαξη ρούχων. Η φωτιζόμενη μπάρα μέσα στην ντουλάπα ανάβει αυτόματα με το άνοιγμα της πόρτας διευκολύνει και εξυπηρετεί.
  • Μεγάλη ντουλάπα της σειράς WHITE τόσο σε κρεμαστά όσο και σε διπλωτά ρούχα, με εξωτερικό καθρέπτη καθώς επίσης με φωτιζόμενη μπάρα. Η ντουλάπα διατίθεται και σε μεγάλη συρόμενη δίφυλλη ντουλάπα, με μεγάλους χώρους καθώς και με φωτισμό Led στην μπάρα  των κρεμαστών ρούχων.
  • Ντουλάπα Compact  η πιο μικρή της αγοράς! Διατίθεται στο φυσικό χρώμα του ξύλου και σε λευκό χρώμα. Η ιδανικότερη λύση σε μικρούς χώρους.

Ντουλάπα Black

Ντουλάπα Black

Ντουλάπα Trio

Ντουλάπα White

Ντουλάπα Compact

Related Article