Η αγαπημένη σειρά των κοριτσιών λευκά έπιπλα συνδυασμένα με το κόκκινο ρουμπινί χρώμα.

Και ποιος δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά την φανταστική ιστορία της χαμένης παντόφλας όπου ο βασιλιάς Σβουριμάρ χάνει την παντόφλα του και κάνει τον κόσμο άνω κάτω για να τη βρει με το κόκκινο ρουμπίνι, ξεσήκωσε όλο το παλάτι…

Έτσι, σαν την παντόφλα με το κόκκινο ρουμπίνι, το δωμάτιο Ruby  είναι η αναζήτηση στη διαφορετικότητα, στην πρωτοτυπία, η λατρεία στην αντίθεση των χρωμάτων.

Η σειρά παιδικών επίπλων για κορίτσια Ruby έχει σκοπό να ντύσει το κοριτσίστικο δωμάτιο με έπιπλα και χρώμα  που δεν τα έχουν φανταστεί. Το  καταπληκτικό βελούδινο κεφαλάρι στο μονό κρεβάτι, το κρεβάτι με τον αποθηκευτικό χώρο σαν μπαούλο αλλά και το απλό μονό ξύλινο κρεβάτι  με το λακαριστό κόκκινο ρουμπινί χρώμα στο κεφαλάρι είναι η αρχή για να επιλέξετε το ιδανικό κρεβάτι. Το μεγάλο λευκό γραφείο με τις ιδιαίτερες καμπύλες στα ποδαράκια και τις κόκκινες λεπτομέρειες ξεχωρίζει αλλά και τα μεγάλα συρτάρια διευκολύνουν την καθημερινότητα και τις ανάγκες αποθήκευσης. Από την άλλη η δυνατότητα προσθήκης μιας ενσωματωμένης βιβλιοθήκης την κάνει ακόμη μια πιο ενδιαφέρουσα ιδέα.

Η σειρά διαθέτει πολλά έπιπλα που κάθε κορίτσι μεγαλώνοντας θα ήθελε να έχει όπως τον καταπληκτικό επιτοίχιο καθρέπτη, αλλά και η συρταριέρα με την ενσωματωμένη μπιζουτιέρα κλέβει στην κυριολεξία την παράσταση.

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202