Κουκέτα για αγόρια Royal

Κουκέτες κρεβάτια για αγόρια

Η πιο συνηθισμένη και ευέλικτη λύση για μικρά δωμάτια, κουκέτες για περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, κουκέτα για φιλοξενία παιδιού στο δωμάτιο  ή  κουκέτα για τρία παιδιά.

Ο σύγχρονος τρόπος δόμησης έχει καθιερώσει μικρά υπνοδωμάτια άλλα μεγάλους  ενιαίους χώρους σε όλο το σπίτι. Σίγουρα, αυτό δεν εξυπηρετεί τον τρόπο ζωής  του μέσου Έλληνα καθώς  τα παιδιά  συνήθως στο υπνοδωμάτιο τους,  διαβάζουν , παίζουν, φιλοξενούν!

Η κύρια όμως λειτουργία του υπνοδωματίου αφορά το νυχτερινό ύπνο. Σ’ αυτό δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ εκπτώσεις. Ο καλός ύπνος σε ανατομικό κρεβάτι  ξεκουράζει και δίνει την ενέργεια που χρειαζόμαστε για το ξεκίνημα της επόμενης μέρας. Καλός ύπνος  για μικρούς  και μεγάλους!

Η εταιρεία μας, διαθέτει  κρεβάτια κουκέτες  αρίστης ποιότητος ξύλου, υλικών και χρωμάτων σύμφωνα με τις νόμιμές ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις καταλληλότητας για παιδιά.  Τα κρεβάτια σε συνδυασμό με το  στρώμα επιλογής σας,  εξασφαλίζει τον ιδανικότερο »καλό ύπνο»  ώστε  τα παιδιά να χτίσουν  ένα καλό μυοσκελετικό σύστημα.

Τα κρεβάτια κουκέτες για αγόρια διατίθενται σε ποικιλία σχεδίων με ιδαίτερη λιτή σχεδίαση και  είναι ικανά  να σας εμπνεύσουν και να διακοσμήσετε ανάλογα το χώρο. Οι κουκέτες που σας προτείνουμε, αφορούν τρία ενδεικτικά σχέδια.  Λιτή μοντέρνα σχεδίαση, θεματική κουκέτα με γραφιστικές λεπτομέρειες, θεματική απλή κουκέτα. Όλες,  συνδυάζονται με μια ολοκληρωμένη συλλογή παιδικών και νεανικών επίπλων που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα μας ή στο e-shop όπως, Γραφείο, βιβλιοθήκη, κομοδίνο, ντουλάπα, διακοσμητικά αξεσουάρ, φωτιστικό κα.

  • Όλες οι κουκέτες μας διαθέτουν προστατευτικά κάγκελα.
  • Όλες οι κουκέτες μας διαθέτουν ειδική αντιολιστική-προστατευτική επικάλυψη στην σκάλα της κουκέτας.
  • Όλες οι κουκέτες μας μπορούν να μετατραπούν σε δύο μονά κρεβάτια όποτε το θελήσετε εύκολα και γρήγορα.
  • Όλες οι κουκέτες μας αντέχουν στο χρόνο, έχουν 5 χρόνια εγγύηση   με τιμές ασυναγώνιστες. Σύγκριση ποιότητας και τιμής!!!

Κουκέτα για αγόρια Dynamic

Κουκέτα για αγόρια Black Pirate

Related Article

Social

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Eπικοινωνηστε

info@paidikadomatia.gr
210 4953698 | 2130 433202